Nagyon sokat fejlődött a Honda. A Mclaren oldalán szinte csak szenvedtek. Idén a Red Bull-al elértek pár jó eredményt. Max Verstappen szerint ez az év még csak tanulóév volt a japánoknak.

Többször lehetett olyan pletykát hallani, hogy Max Verstappen ki akar szállni a 2020-as szerződéséből. A mostani nyilatkozata alapján nem lehet erre következtetni. Elég jó kedves volt és jövőre már a bajnoki címért küzdene. A holland versenyző egy szponzori eseményen beszélt az idei és a jövő évi célokról.

“Elértünk pár jó eredményt. Meg akarjuk tenni a következő lépést. Jövőre már a bajnoki címért szállnánk harcba. Ez az év a Honda tanulóéve volt. Nagy fejlődést mutattak be. Mindenki motivált a csapatban és nyerni akar.”- mondta Max Verstappen. Ezzel Christian Horner is egyetértett.

“Jövőre még nem lesz nagy változás. Így, amit idén megtanultunk, átvihetjük a következő évre. A Honda nagyon sokat fejlődött és ehhez csak gratulálni tudunk. Több szerencsével több győzelmünk is lehetne. Meg kell ragadni a pillanatot és át kell ültetni a következő évre. A Mercedes a mérce, de remélem, hogy egyre inkább összeáll a mezőny.”- mondta Christian Horner.