Lando Norris nem kritizálni akarta Lewis Hamilton-t. Mindig felnézett rá. Amerikában mondott pár szót az immáron hatszoros bajnokról.

Lando Norris mesélt a gyerekkoráról. Elmondta, hogy mindig szurkolt a Mclaren csapatnak. Annak a csapatnak, ahol Lewis Hamilton is versenyzett és nyert egy bajnoki címet. Norris is ennél a csapatnál mutatkozott be. Úgy látja, Hamilton-nak könnyebb dolga volt a száguldó cirkuszban.

“Ő egy olyan versenyző, akire mindig is figyeltem. Hat vagy hét éves lehettem és a Mclaren-nek szurkoltam. Lewis is itt versenyzett. Rá azóta is felnézek és örülök a sikereinek. Ő a második pilóta, aki elérte a hat világbajnoki címet. Csak Michael volt képes többre. Szerintem bizonyította, hogy milyen jó pilóta, a valaha volt egyik legjobb. Nem negatív értelemben mondom, de bizonyos tekintetben könnyebb volt neki, mint más bajnokságokban. Más szériában nincs ekkora különbség csapatok között. Így is elképesztően jól teljesít. Egy kivételtől eltekintve minden csapattársát megverte. Ebben az értelemben is bizonyított. De könnyebb volt neki, mint más kategóriában. Csatlakozott a Mclaren-hez és első évében majdnem bajnok lett. Nekem erre semmi esélyem nem volt. Mindig jól választotta meg a csapatát és ezért tart most hat világbajnoki címnél.”- mondta Lando Norris.