Willi Weber korábban Michael Schumacher-rel komoly eredményeket ért el. Szoros kapcsolatot ápoltak, de a hétszeres bajnok családja nem engedi, hogy látogassa a német versenyzőt. Emiatt kicsit szomorú. A 77 éves szakember szerint még látni fogjuk a legendás versenyzőt.

Michael Schumacher hat évvel ezelőtt, december 29-én szenvedett súlyos sí-balesetet. Azóta nagyon keveset lehet tudni állapotáról. Kevesen látogathatják. Így kevesen is tudják, hogy milyen állapotban van a hétszeres bajnok. Jean Todt néha elejt egy kis információt Schumacher-ről. Persze azt is burkoltan. Legutóbb azt mondta az FIA elnöke, hogy reményei szerint hamarosan mehetnek egy F1-es futamra.
Willi Weber-nek nem engedte meg a család, hogy látogassa Schumacher-t. A szakember biztos abban, hogy hamarosan újra láthatjuk a legendás versenyzőt. Hozzátette, hogy Schumacher folytatja a harcot.

“Ha van esélyem arra, hogy lássam, akkor azzal élni fogok. Imádkozom érte. Biztos vagyok abban, hogy hamarosan újra láthatjuk őt. Corina megtiltotta, hogy látogassam Michaelt. Valószínűleg attól fél, hogy megtudom mi is történik. Majd azt nyilvánosságra is hoznám.”- mondta Willi Weber, aki a hétszeres bajnokot igazi harcosnak tart és a bizonytalanság ellenére hisz a felépülésében.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.