Kimi Raikkönen visszavonulása sokszor szóba került. A finn elmondása szerint még évezi a versenyzést, de édesanyja máshogy látja a dolgokat. Szerinte fia 2020-as szezon lesz az utolsó fia számára.

Kimi Raikkönen szeptemberben egy rövidfilmet támogatott anyagilag. Ezt a rövidfilmet Pauli Pietilä és Eemeli Kelokorve rendezte. Később kiderült, hogy Paula is részt vett a projektben. Sőt, ő is szerepelt benne. Kapcsolatban állnak a rendezőkkel. Nem olyan régen mesélt Raikkönen édesanyja a magánéletükről. Elmondta, hogy szeretné rokonai és unokái útját követni és cselekedeteivel hozzájárulhat unokái álmaihoz. Paula gyerekeiről és unokáiról is beszélt.

Kimi Raikkönen-nek és feleségének két gyereke van. A finn testvére és felesége is két gyereket nevel. Ők nagyon sokat töltenek egymás társaságában. Szoros a kötődés van közöttük. Raikkönen testvérének gyereki már 14 és 15 évesek, de sokat találkoznak Paula-val. A finn világbajnok és családja Svájcba költözött és így kevesebbet időt töltenek együtt. Bármikor repülőre tud ülni, hogy láthassa fiát és unokáit. Paula elárulta, hogy nagyon várja a következő szezon végét, mert több időt szeretne Kimi Raikkönen-nel tölteni.

“Szerintem a 2020-as év lesz Kimi utolsó szezonja az F1-ben. Az F1 kötelezettségei miatt egy beosztás szerint élem az életem. Lehet, hogy 2021-ben ez megváltozik és másképp lesz.”- mondta Kimi Raikkönen édesanyja.

Kövess minket Facebook oldalunkon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.