Esteban Ocon, Nicholas Latifi és Robert Kubica is átesett az üléspróbán. Hármójuk közül az utóbbi versenyző az, aki nem állhat majd fel a rajtrácsra.

2020-as szezonra már egy csapatnál sincs üresedés. Vannak olyan csapatok, ahol változott a pilóták felállása. Példának okáért vegyük egyből a Renault-t, ahol Nico Hülkenberg-et Esteban Ocon váltotta fel. Daniel Ricciardo lesz majd a francia versenyző csapattársa. Kettejük csapaton belüli harca is érdekességeket tartogathat.

A Williams csapatnál is változtak a dolgok. Robert Kubica-val nem hosszabbítottak szerződést. Helyére Nicholas Latifi ülhet majd. George Russell lesz a csapattársa, aki már túl van az első F1-es szezonján. A brit versenyző 2019-ben könnyedén verte Robert Kubica-t. Sok olyan dolgot tudhat, amivel Latifi még nem találkozhatott.

Robert Kubica nem áll majd fel a rajtrácsra 2020-ban. A lengyel versenyző az Alfa Romeo tartalékos versenyzője lesz. Nem kizárt, hogy egy-két pénteki szabadedzésen lehetőséget kap majd. Ezért is kellett átesnie az üléspróbán.