Többször olvashattunk arról, hogy a Ferrari kiszemelte magának Lewis Hamilton-t. Persze ezek csak pletykák. Bernie Ecclestone úgy gondolja, hogy a brit versenyzőnek a Mercedes csapattal kellene hosszabbítania.

Lewis Hamilton sorra nyeri a bajnoki címet a Mercedes csapattal. 2021-ben nagy változások jönnek a sportág életében. A top versenyzőknek is lejár a szerződése. Max Verstappen és Charles Leclerc már hosszabbított. Sebastian Vettel, Lewis Hamilton még nem. Sokszor felmerült a kérdés, hogy átigazolhat-e Ferrari csapatba. Ecclestone szerint jobban tenné, ha ott maradna, ahol van.

“Ha a helyében lennék, akkor a Mercedesnél maradnék. Nagyon kényelmes. Ő a főnök. Toto Wolff is őt támogatja. A Ferrarinál ez nem működne. Ők olaszok. Meg kellene tanulnia a nyelvet, hogy tudja mit mondanak a háta mögött. Ez az összes olasz problémája. Nem akarnak harcot és vitát senkivel. Azt kellene mondaniuk, hogy “nem végzel jó munkát…vagy….Szedd össze magad vagy….Ha a helyükben lennék, akkor megszerezném Max-ot. Őt könnyű kezelni. Lewis-el más a helyzet. Neki csak annyit kell mondani, hogy mikor, hol legyen és utána azt tesz, amit akar…..”- mondta Bernie Ecclestone.