Bernie Ecclestone szerint Mattia Binotto nem az a megfelelő ember a csapatvezetői posztra. Ezt azzal indokolja az F1 korábbi vezetője, hogy Binotto egy mérnők és nem vezetői alkat.

Bernie Ecclestone szerint Mattia Binotto nem a legalkalmasabb a Ferrari vezető szerepére. Szerinte sokkal jobban járnának, ha Flavio Briatore venné át Binotto helyét.

Binotto 1995-ben csatlakozott az olasz csapathoz. 2016-ban kinevezték a műszaki részleg vezetőjének. Maurizio Arrivabene volt a csapatfőnök. 2019-ben az ő helyét vette át a csapatfőnöki székben. Egy évet töltött ebben a posztban és még nem érték el azt, amire a Ferrari vágyik. Bernie Ecclestone szerint nem Binotto a legalkalmasabb erre a posztra.

“Nem, ő nem alkalmas. Ő egy mérnök. Erre a posztra olyan ember kell, aki rávilágít a dolgokra és az emberek azt tegyék, amit mond. Szerintem Flavio Briatore alkalmas lenne erre a posztra. Ő volt az, aki több csapatból is a legjobb szakembereket csábított el. Az emberek azt hiszik, hogy nagy befolyása van a Ferrarinál….”- mondta Bernie Ecclestone.