Egyes pletykák szerint Carlos Sainz helyet cserélhetne Sebastian Vettel-el. Sainz azonban nem gondol a jövőre. Most a 2020-as szezonra koncentrálna és a Mclaren csapatra.

Vettel még nem jelentette be, hogy folytatja-e a Ferrarival. Az is nagy kérdés, hogy marad-e az F1-ben vagy távozik a sportágból. Mattia Binotto kijelentette, hogy a tárgyalásokat a szezon május környékén kezdik majd meg. Szerették volna megvárni a 2020-as szezon első versenyeit, de a szezonkezdet a jelenlegi állapotokat tekintve júniusban kezdődik. Most még nem tudni mi lesz Vettel-el.

Martin Brundle szerint Carlos Sainz jó választás lenne. Szerinte választhatná őt is a Ferrari Vettel helyére. Van szabad hely, akkor Sainz-nak esélye lehet végre egy top csapathoz szerződni. Sainz azonban nem szeretne ezen gondolkodni. Most a 2020-as szezonra koncentrálna, ha végre elindulna.

“Nem tudom. Jelenleg nem érdekel, hogy Sebastian elindítja-e a pilótakeringőt vagy sem. Én jól érzem magam a Mclaren csapatnál. Szerintem ezt a srácok is tudják. Részese vagyok a közép vagy a hosszútávú projektnek. Nem akarok másra gondolni. Idén is előre szeretnénk lépni. Továbbra is a céljaim megvalósításaiért dolgozok. Majd meglátjuk az év végén.”- mondta Carlos Sainz.