Damon Hill korábban versenyezett az F1-ben és bajnoki címet is szerzett. Szerinte Lewis Hamilton-t csak úgy lehet legyőzni, ahogy Nico Rosberg csinálta.

2014 óta szinte minden évben Lewis Hamilton szerezte meg a bajnoki címet. 2016-ban talált csak legyőzőre. Akkor Nico Rosberg megserezte egyetlen bajnoki címét és még abban az évben vissza is vonult. A brit versenyzőnek több kihívója is akad. A szakemberek szerint Max Verstappen lehet az idei legnagyobb kihívója a britnek. Ha a Red Bull versenyképes autót épített, akkor minden bizonnyal nagy csatákat láthatunk majd kettejük között. Ne írjuk le Valtteri Bottas-t, Charles Leclerc-t és Sebastian Vettel-t sem. Ha kapnának egy jó autót, akkor bármelyikük képes lenne legyőzni Hamilton-t.

“Van e gyengesége? Nehéz megmondani. Nagyon jó autóversenyző. Tehetséges, magabiztos és nagy tapasztalattal rendelkezik. Kevés olyan versenyző van, mint ő. Egyetlen módja van annak, hogy legyőzzék. Szerintem csak úgy lehet legyőzni Lewis-t, ahogy Nico tette….”- mondta Damon Hill.