Max Verstappen egy videót töltött fel közösségi oldalára. Rajongóinak elmondta, hogy mivel tölti szabadidejét és hogyan tartja magát formában.

A 2020-as szezon még nem kezdődött el. Már kilenc versenyt törölni vagy halasztani kellett. Monacóba és Ausztráliába nem tér vissza az F1. Ezt a két futamot nem pótolják. Legutóbb a Kanadai Nagydíjat törölték. A francia verseny következne a kanadai után. Valószínűleg ezt a versenyt is halasztani fogják.

Nem tudni, hogy mikor kezdődik az F1-es szezon. Mattia Binotto reméli, hogy július elején már elkezdődhet a szezon. Szinte mindenki otthon tartózkodik. A versenyzőknek hirtelen sok lett a szabadidejük. De nem lustálkodhatnak. Formában kell tartaniuk magukat. Készen kell állniuk és felkészültnek kell lenniük. Max Verstappen feltöltött közösségi oldalára egy videót, melyben elmondta mivel is tölti idejét.

“Jelenlegi helyzetben amennyire csak lehet otthon maradok. Otthon edzek. Természetesen készen állunk. Otthon szimulátorozok és edzek is. Készen állunk arra, hogy bármelyik pillanatban visszatérjünk. Rengeteg időt töltök a szimulátorban, illetve rengeteget edzek, hogy formában maradjak. ….Remélem, hogy ti is jól vagytok. Bízom abban, hogy hamarosan találkozunk.”- mondta Max Verstappen.