Az F1-es naptárból már több futamot is halasztani vagy törölni kellett. Monacóba, Ausztráliába, Kanadába és Franciaországba biztos nem rendeznek idén futamot és a Szingapúri Nagydíj sorsa is kérdéses.

Több futamot töröltek és kérdés hol lehetne F1-es futamot rendezni. Több a pletyka, mint a hivatalos hír. Egyes hírek szerint feltűnhet a naptárban Portugália, ahol két megfelelő minősítésű pálya is van. Többek között Monzát, Mugello-t és Imola is bejelentkezett már.

A francia pálya főnöke elmondta, hogy idén biztos nem lesz az országban verseny. Még zárt kapuk mögött sem szeretnék megtartani az F1-es futamot. A Brit Nagydíj sorsa is kérdéses. Hiába akarnak két futamot tartani. Minden beutazóra két hét karantén vár. Egyes pletykák szerint kivételt tennének az F1 személyzetével. Erről még nincs hivatalos hír. Ha nem lesz két Brit Nagydíj, akkor Hockenheimbe látogathatna el a Száguldó Cirkusz. Toto Wolff szerint a Liberty Media 15 versenyt szeretne megrendezni, ami nem lehetetlen. Még nyáron meg tudnának rendezni 8-10 futamot. Szeptembertől gondban lehet az F1 vezetése. Mexikóban és az USA területén még mindig tombol a járvány.