Carlos Sainz Sr úgy gondolja, hogy fia meg fogja lepni a Ferrari rajongóit a következő szezonban. Sokan tehetségesnek tarják a spanyol versenyzőt és 2021-ben megmutathatja egy top csapatban mire képes.

Carlos Sainz jelenleg a Mclaren versenyzője. 2021-ben már Charles Leclerc csapattársa lesz a Ferrarinál. Sebastian Vettel helyét veheti majd át. Vannak, akik szerint csak másodhegedűsnek szerződtették. Apja szerint nagyon sok meglepetést okozhat még fia és a Ferrari szurkolói is meg fognak lepődni majd teljesítményén.

“Büszke vagyok rá. Keményen dolgozott azért, hogy eljusson egy top csapathoz. Jelen esetben a Ferrarihoz. Úgy látom rajta, hogy elégedett a döntéssel. Különös dolog a Ferrari overáljának viselése…. Nagyon szigorú apa voltam. Főleg fiatalabb korában. Egyensúlyt kellett találnia a versenyzés és a tanulás között. Régebben jártunk Olaszországba versenyezni, de nem akartam, hogy kimaradjon emiatt az iskolából….Mikor elkezdődött ez az egész azt gondoltam, nem lesz neki könnyű. Aztán megláttam benne a tehetséget. Biztos vagyok abban, hogy meg fogja lepni a Ferrari rajongóit. Charles? Személyesen nem ismerem őt. De az egyik legjobb F1-es versenyző. Kivételes versenyző.”- mondta az idősebb Carlos Sainz.