Dr. Helmut Marko elárulta, hogy beszélt Sebastian Vettel-el. A négyszeres bajnoknak megvan az esélye arra, hogy csatlakozzon egy győztes csapathoz. Ha nem sikerül, akkor vissza is vonulhat.

Sebastian Vettel és a Ferrari útjai szétválnak. A négyszeres bajnok 2021-ben már nem lesz az olasz csapat tagja. Daniel Ricciardo a Mclaren istállót választotta és a Renault-nál megüresedett egy hely. De a Mercedes kér versenyzőjének is lejár a szerződése. A hírek szerint Valteri Bottas már a Renault felé kacsingat. A finn nem bízza a véletlenre. Más csapatoknál is kopogtathat. Talán attól tart, hogy a helyére Sebastian Vettel-t ültetik majd. A pletykék szerint a Daimler nagyon szeretné, ha a négyszeres bajnokot szerződtetné a Mercedes. Helmut Marko beszélt Vettel-el. Helmut Marko a következőket mondta:

“Beszéltem Seb-bel. Átbeszéltük a Red Bull lehetőségeit és a variációkat is. Négy bajnoki címet szerzett és sok dolgot elért ebben a sportban. A pénzzel nincs gondja. Így egy középmezőnybeli csapathoz is szerződhet….Nem tenne jót a sportnak, ha egy olyan versenyző, mint ő nem állna rendelkezésére egy győztes autó. Nekünk szerződésünk van Max-al és Alexander-el is szeretnénk folytatni. Így nem került szóba Seb szerződtetése.”- mondta Helmut Marko.