Sebastian Vettel jövője még mindig kérdéses. David Coulthard úgy véli, hogy az Aston Martin érdekes “B” terv lehetne a négyszeres bajnoknak.

Vettel a szezon után elhagyja a Ferrarit. Sokan találgatják, hogy mihez fog kezdeni. Visszavonul? Tárgyal a Mercedesszel vagy a Renault-val? David Coulthard szerint az Astin Martin-t is számításba kellene vennie. A Racing Point istálló nevet vállt 2021-ben. Jövőre már az Aston Martin néven versenyeznek. A kérdés csak az, hogy ők szerződtetnék-e Vettel-t. Coulthard úgy érzi, hogy a németnek csökkentenie kellene igényeit.

“A tárgyalások nem úgy alakultak, ahogy szerette volna. Versenyezni akar, de ha a helyzete vagy a pénz miatt nem tudtak megegyezni, akkor hibát követett el. Így már csak a Mercedes jöhetne nála szóba, ami ésszerű megoldás lenne. Ha a Renault-hoz igazolna, akkor ugrana egyet az ismeretlenbe. Talán még az Aston Martin lehetne nála egy opció. Lehet Lawrence Stroll-nak szüksége lehet egy versenyzőre, aki versenyzett már a Red Bull-nál és a Ferrarinál is….A Mercedesnél és a Renault-nál is lehetnek korlátok. Akár Lewis-el, akár Sebastian-al tárgyal a Mercedes és Toto Wolff, ők üzletemberek és nem jótékonysági szervezetek.”- mondta David Coulthard