A brit kormány korlátozásokat vezetett be. Aki az országba lép 14 napig karanténba kell vonulnia. Remélték, hogy az F1 személyzetével kivételt tesznek, de úgy tűnik, hogy nem. A pletykák szerint a Brit Nagydíjat a Magyar Nagydíj váltaná fel.

Előzetes tervek szerint július 5-án rajtol el az F1 2020-as szezonja Ausztriában. Az A1 Ringen két futamot is tartanának. A két osztrák futam után, két brit verseny következett volna. Az angol kormány olyan korlátozásokat akar bevezetni, mely valószínűleg megakadályozza a futam zárt kapus megrendezését is. Tizennégy napig karanténba kellene vonulnia annak, aki belép az országba. Az F1 remélte, hogy velük kivételt tesznek, de úgy tűnik, hogy nem.

Így a két angol futam helyét valahogy pótolni kell. Egyes hírek szerint Hockenheim-be látogatna a mezőny, majd Magyarországra. A Magyar Nagydíj biztos meg lesz tartva, csak az időpontja nem tisztázott. Viszont Ausztria után akár egyből Magyarországra is jöhetne az F1, mivel csak pár órára van egymástól a két helyszín. A magyar futam után a Német Nagydíj következhetne, de még hivatalos hírt nem adtak ki.

Egyet biztos. A csapatok versenyezni akarnak és mindent megtesznek, ami szükséges. Utaznak is addig, amíg ez biztonságosan megtehető.