Cyril Abiteboul elárulta, hogy a szerdai napon bejelentéssel készül a Renault. Hozzátette, hogy a pilóta korábban már dolgozott Enstone-ban. Vajon kit választanak? Szóba jöhet Fernando Alonso, Nico Hülkenberg, Kevin Magnussen és Jolyon Palmer is.

Daniel Ricciardo távozik a Renault csapatból. 2021-től a Mclaren versenyzője lesz. A Renault több jelöltet is felsorakoztatott. Bottas, Vettel, Alonso neve is szóba került. Cyril Abiteboul korábban elárulta, hogy nem fogják elsietni a döntést. Ezek után nem vártuk volna, hogy már a szezonnyitó után pár nappal meg is nevezik Esteban Ocon csapattársát. A Renault csapatfőnöke elárulta, hogy szerdán bejelentik a francia versenyző csapattársát.

Stég Pub a Margit-szigeten. Legjobb ételek és italok nagyszerű kiszolgálással

Ez mind szép és jó, de több jelölt is van. Cyril Abiteboul annyit még elárult, hogy Ocon csapattársa olyan versenyző lesz, akivel korábban már együtt dolgoztak. Még így is többen szóba jöhetnek. Kevin Magnussen, Fernando Alonso és Nico Hülkenberg is a listára került. Viszont Valteri Bottas és Sebastian Vettel így kiesett a jelöltek közül. Vettel ugyan a Renault erőforrásával nyerte a négy bajnoki címét, de nem a francia csapatban. Kíváncsian várjuk a bejelentést.