Max Verstappen örülne annak, ha Sebastian Vettel lenne a csapattársa a 2021-es szezonban. A négyszeres bajnok karrierje már csak a Red Bull csapatnál folytatódhatna.

A német pilóta jövőjéről még semmit sem lehet tudni. A szezon előtt kiderült, hogy a Ferrari nem szeretné meghosszabbítani Vettel szerződését. Helyére Carlos Sainz-t szerződtették. Több pletyka is kering a paddock-ban. Egyes hírek szerint Valteri Bottas helyét vehette volna át, de a Mercedes ezt gyorsan megcáfolta. Ha top csapathoz szeretne szerződni, akkor Max Verstappen mellé szerződhetne. Természetesen akkor, ha nem akar a középmezőnyben csatázni más istállóval. Verstappen elmondta, hogy nem lenne azzal gondja, ha Vettel mellett kellene versenyeznie.

Stég Pub a Margit-szigeten. Legjobb ételek és italok nagyszerű kiszolgálással

“Két győztes versenyző alkotná a csapatot. Akárcsak Daniel és én annak idején. Nem lenne gond Seb-bel, mint csapattárs, de ez nem az én döntésem. Soha sem dolgoztam Seb-bel, de nem lenne vele gondom. Minden versenyző nyerni akar. Van pár közös emlékünk Seb-bel. Veszteség lenen az F1-nek, ha visszavonulna. Nem számítottunk arra, hogy Seb elérhető lesz a pilótapiacon. Arra sem, hogy a Ferrari nem tesz neki ajánlatot. Alex is jól fejlődik, de mint mondtam, nem számítottunk arra, hogy Seb elérhető lesz…..”- mondta Max Verstappen.