Eddie Jordan a napokban azt mondta, hogy az INEOS 2021-től átveheti az istálló 70%-os többségi tulajdonát. Toto Wolff pedig távozik a csapatfőnöki székből. A Mercedes csapatfőnöke cáfolta a csapat eladásáról szóló híreket.

A mugelloi paddock-ban kapott szárnyra az a hír, miszerint a Mercedes szponzora, az INEOS 2021-től átveheti az istálló 70%-os többségi tulajdonát. Erről Eddie Jordan számolt be. Jordan úgy értesült, hogy Toto Wolff sem marad a Mercedes csapatfőnöki székében. Erről már korábban is beszélt az ex csapatfőnök. Toto Wolff erősen cáfolta a csapat eladásáról szóló híreket. Állítása szerint a Mercedes név is megmarad.

“Az emberek felkapnak egy kis morzsát és történeteket kreálnak belőlük. A Daimler nem akar megválni az F1-es csapattól és az INEOS sem akarja megvenni a csapatot. Nekem pedig nincs okom megválni a részesedésemtől. Elég sok mindent csak úgy kitaláltak. A csapat jövője teljesen tiszta. Mercedes AMG Petronas F1-es csapat marad. Semmi sem fog változni ezen a téren. Lewis szerződtetésééről még azért nem beszéltünk, mert nem volt rá időnk a tripla hétvégék miatt. Lassan leülünk és átbeszéljük a dolgokat.”- mondta Toto Wolff.