Martin Brundle korábban versenyzett az F1-ben. Jelenleg televíziós szakértőként dolgozik. Furcsának találja, hogy a Honda technikai gondjai csak Max Verstappen-nél jönnek elő.

Max Verstappen technikai gondok miatt kénytelen volt feladni az Olasz Nagydíjat. Mugelloban megszerezte a harmadik pozíciót, de már a rajtra igyekezve motorgondokat észlelt. A Red Bull szerelői igyekeztek versenyképes állapotba hozni az autót, de úgy tűnt, nem sikerült. Verstappen rajtja is rosszul sikerült az erőtlen Honda erőforrás miatt. Később kiderült, hogy elektromos hiba lépett fel a holland autójában. Versenyének már a második körben vége lett. Martin Brundle furcsának találja, hogy Alex Albon-nak, Pierre Gasly-nak és Daniil Kvyat-nak sincs olyan gondja, mint Verstappen-nek.

“Max-nak Moznában és Mugelloban is gondjai támadtak az erőforrással. Idén ez volt a harmadik futam, ahol technikai gondjai akadtak. Furcsa, hogy Alex-nak, Pierre-nek és Danyiil-nak is ugyanazok az egységek vannak az autóikban, de úgy tűnik, hogy csak Max-nak vannak ilyen jellegű gondjai.”- mondta Martin Brundle. Verstappen elárulta, hogy ugyanaz a probléma lépett fel Mugello-ban is, mint Monzában. Ezt ő sem tartja normálisnak. Még vizsgálják a probléma okát.