Max Verstappen-t nem érdekli, hogy a Red Bull kit ültet be a másik autóba. Megvan arról győződve, hogy bárkit is lenne a csapattársa, ő legyőzné.

Az elmúlt hetekben sokat hallottunk, olvashattunk arról, hogy a Red Bull lecserélni Alex Albon-t és mást ültethet Verstappen mellé. A bikák cáfolták Albon leváltását. A pletykák szerint Vettel neve is felmerült, de ő már leszerződött az Aston Martin-al. Így Sergio Perez neve merült fel. A Red Bull a közeljövőben eldönti, hogy kit ültessen Verstappen mellé. Vad pletykák szerint Nico Hülkenberg neve is felmerült. Verstappen nem foglalkozik azzal, hogy ki a csapattársa. Megvan arról győződve, hogy bárkit legyőzne.

“Helmut és Christian sokszor elmondták már, hogy nem akarnak változtatni. Ez részemről is rendben van. Végül is mindegy ki ül a másik autóban. Eddig mindenkit legyőztem. Remélem, hogy a következő évben közelebb kerülünk a Mercedeshez. A koronavírus miatt nem lehetett túl sokat változtatni az autón. Remélem változnak majd az erőviszonyok a 2022-es szabálymódosítással. Még mindig nyerni akarok. Minden hétvégén, de az idei bajnokságnak vége.”- mondta Max Verstappen.