Toto Wolff szerződése az év végén lejár. A Mercedes csapatfőnöke egyértelműen elmondta, hogy 2021-től új szerep vár rá a csapaton belül. Mihez kezd? Még nem tudni.

Az F1 2020-as szezonja a második felébe érkezett. Lassan a következő szezon is szóba kerül. Toto Wolff jövőjével kapcsolatos kérdésekre azt mondta, hogy szeretne a Mercedesnél maradni, de nem tudta, milyen szerepkörben. A csapatfőnöki székből való távozás egyre valószínűbbnek tűnik.

“Nem vagyok biztos abban, hogy csapatfőnökként akarok folytatni az F1-ben. 2000 emberért vagyok felelős. 1000 a motorüzemben és 1000 a gyárban. Tényleg egy embernek kell ezért az egészért felelősséget vállalnia? Imádom ezt csinálni, de a jövőben talán megosztanám ezt a szerepkört. Szerintem jó döntés lenne, de nem még nem döntöttem. Azt hiszem, hogy ha valaki azt csinálja, amit én, azt teljes szívből csinálja és sok energiát rak bele. Ezt tettem nyolc évig. Kérdés csak az, hogy folytassam-e. A magánélet rovására megy? Bírom még csinálni? Voltak kétségeim, ami számomra is új. Azt hiszem, hogy mindannyiunknak van dolga bizonyos szerepkörben….Még nem döntöttem el, hogy mihez kezdjek. Gondolkodnom kell rajta. A legjobb döntést szeretném meghozni.”- mondta Toto Wolff.