Vannak csapatok, akik a nyár végén vagy kora ősszel jelentik be a következő év pilótapárosát. A Mclaren már májusban döntött. Zak Brown kijelentette, hogy a pilóta felállás zavarokat okoz más csapatoknál, a McLaren-t nem érdekli a korai váltás.

Az F1-es szezon májusban még el sem kezdődött, de a pilótavándorlás beindult. Sebastian Vettel bejelentette, hogy távozik a Ferrari csapatból. Két napon belül megjelent a hír, miszerint Carlos Sainz veszi majd át a négyszeres bajnok helyét. Így a Mclaren csapatban maradt üresen egy hely, amit Daniel Ricciardo-val pótolnak. Vettel nem érzi már jól magát a Ferrarinál. Egyesek szerint jobb lenne, ha a Mclaren elengedné már most Carlos Sainz-t. A Renault pedig Daniel Ricciardo-t. Így hamarabb megkezdhetnék a 2021-es szezonra való felkészülést. Zak Brown elmondta, hogy ők ezzel nem foglalkoznak, mert hasznot húznak más versenyzők szenvedéséből.

“Örülök az idei pilótapárosnak. Van két versenyzőnk, akik remek munkát végeznek. Vannak csapatok, ahol úgy tűnik káosz van. Úgy gondolom, hogy folytatni szeretném az idei pilótáinkkal a munkát. Ha fontolóra vennénk a cserét, azzal csak más csapatoknak segítenénk….Hátrafelé is nézünk, de szeretnénk elkapni az előttünk állókat. Úgy gondolom, hogy a 2022-es év sok lehetőséget tartogathat számunkra. Ennek ellenére tudjuk, hogy a Renault erős és a Racing Point szerződtetett egy négyszeres bajnokot. Az előttünk álló három csapatot szeletnénk beérni. Két csapatra nagyon oda kell figyelnünk…..”- mondta Zak Brown.