Tizennégy év után visszatér az F1 Imolába. A megszokott három napos versenyhétvége helyett két napba tömörítik a hétvége programját. Szombaton kezdődik az egy órás szabadedzéssel, majd időmérővel folytatódik.

Imola már rég nem látta vendégül az F1 mezőnyét. Sok olyan dolog van, amiről eszünkbe juthat ez a pálya. Hatalmas csaták, de sajnos tragédiák helyszíne is volt. 1980 és 2006 között megszakítás nélkül rendeztek F1-es futamokat az olasz helyszínen. Normális esetben nem tért volna vissza a naptárba. A járvány miatt kapott csak lehetőséget.

Jó masszázst szeretnél? Keresd Adriennt.

Tizennégy éve nem látogat el Imolába az F1 mezőnye. A jelenlegi mezőnyből egyedül Kimi Raikkönen versenyezhetett ezen a pályán. A finn legjobb imolai eredménye a 2003-ban szerzett második hely. Az idők során megszokott versenyhétvége most megváltozik. Csütörtökön szokták tartani a sajtó napot. Ez péntekre tolódik. Pénteken nem lesz szabadedzés. Szombaton délelőtt 10 órakor tartanak egy edzést. Az időmérő edzésre szombaton 14 órától fog sor kerülni, a versenyt pedig vasárnap 13:10-től fogják elindítani.

 

Szabadedzés Szombat 10:00-11:30
Időmérő Szombat 14:00-15:00
Futam Vasárnap 13:10-

Stefano Pizzéria. Jó ételek, italok remek kiszolgálással.