Szünet nélkül folytatódik az F1 programja. Imolában nem a megszokott programban zajlanak majd az események. Pénteken nem lesznek edzések. Romain Grosjean szerint ez segíthet a Haas-nak.

Imola zárja az európai menetrendet. Ezen a hétvégén két naposra szűkül a program. Grosjean szerint ez segíthet a Haas-nak, mely a járvány terjedése, és a rossz anyagi helyzet miatt nem felvesztette idei autóját. Haas a múlt héten megerősítette, hogy Grosjean és csapattársa, Kevin Magnussen pénzügyi okokból a szezon végén távozik a csapattól.

Jó oktatót keresel? Az F1Hírek tud neked ajánlani. Keress minket Facebookon és segítünk (Budapest)

A Haas versenyzőket szeretne szerződtetni, akik több pénzt hoznak az istállónak. Grosjean így már elmondta véleményét. A francia pilóta úgy véli, hogy a Haas a leglassabb autó a rajtrácson, de az Emilia Romagna Nagydíj kétnapos programja segíthet rajtuk.

Jó masszázst szeretnél? Keresd Adriennt.

“Minél nagyobb a bizonytalanság, annál jobb nekünk. Szerintem 10 éves tapasztalattal a Forma-1-ben megpróbálhatunk valamit kihúzni a kalapból. Úgy gondolom, hogy a mi autó a leglassabb a paddock-ban….Daniil meglehetősen lassú volt Portugáliában, de ettől eltekintve előttünk állt. Ugyanúgy a Williams és az Alfa Romeo is. Mi az utolsók vagyunk.”- mondta Romain Grosjean.