Alex Albon teljesítménye messze elmarad Max Verstappen-étől. Christian Horner elárulta, hogy a Red Bull-nak szét kell néznie a pilótapiacon, mert vannak olyan elérhető versenyzők, akik jelentős tapasztalattal és képességgel rendelkeznek.

Alex Albon tavaly augusztusban csatlakozott a Red Bull-hoz. Ígéretes versenyzőnek tartották. A 2020-as szezont jól indította, de ezen kívül semmit sem tudott felmutatni. Egyetlen egy dobogós helyezést szerzett. A napokban kiderült. Két futam alatt kell Albon-nak teljesítenie. Ebből egy már letelt és nem azt hozta, amit elvártak tőle. A Red Bull szét fog nézni a pilótapiacon.

Stefano Pizzéria. Jó ételek, italok remek kiszolgálással.

“Idén nincs annyi verseny, ahány szokott. Elérkezik az évnek az a része is, mikor már a következő évre kell koncentrálnunk. A következő hetekben döntenünk kell. Úgy gondolom, hogy meg kell vizsgálni az összes lehetőséget. Nyilván vannak olyan járművezetők, akik jelentős tapasztalattal és képességekkel rendelkeznek. Nagyon szokatlan a helyzet. Ebben az évben kitartunk Alex mellett. A csapatban mindenki azt akarja, hogy maradjon. Nagyszerű srác. Hisszük, hogy van tehetsége. Még mindig csak a második évét tölti az F1-ben. Ez nagyon kemény. Mentálisan is nehéz. Nehéz felvenni a harcot Max-al. Korábban is megmutatta, hogy képes felkapaszkodni….”- mondta Christian Horner.