Sebastian Vettel a Portugál Nagydíj után azt mondta, hogy csak egy idióta nem látja, hogy mi történik a Ferrarinál. Szerinte Charles Leclerc-el kivételeznek és ő nem részesül ugyanolyan bánásmódban. Most azt mondta, hogy bízik a csapatban és a tisztességes bánásmódban.

Sebastian Vettel újabb felejthető hétvégén van túl. Charles Leclerc az időmérőn és a futamon is alaposan ‘elverte’. A monacói versenyző a negyedik helyről várhatta a Portugál Nagydíj rajtját. Vettel csak a 15. helyről. Leclerc vasárnap a negyedik helyen zárt. Vettel épphogy pontot tudott szerezni. Vettel a verseny után elmondta, hogy a Ferrarinál nincs minden rendben.

Jó masszázst szeretnél? Keresd Adriennt.

“Nyilvánvaló, hogy a másik autó sokkal gyorsabb. Nem tudom, hogy hol veszítek időt…A garázs másik oldalán úgy tűnik minden könnyebb. Lehet, hogy valaki nem találná ki, mi folyik itt. Én idióta vagyok? Nem hiszem…Magamba kell nézem, de akkor is fáj az, ami történik.”- mondta Sebastian Vettel a vasárnapi futam után. Mattia Binotto cáfolta Vettel ‘vádjait’. Elmondása szerint Vettel és Leclerc autója kétségtelenül ugyanolyan. A négyszeres bajnok ma már másképp látja a dolgokat.

Jó oktatót keresel? Az F1Hírek tud neked ajánlani. Keress minket Facebookon és segítünk (Budapest)

“Nos, azt hiszem, azt kell gondolnom, hogy ugyanaz az autónk. Bízom a körülöttem és a garázsban tartózkodó emberekben. A stopper és a köridők mást mondanak, mint az érzéseim. Nagyon küzdök azért, hogy összeszedjek egy jó kört. Charles-nak ez most jobban megy, mint nekem. Ezen még dolgoznom kell. Úgy gondolom, hogy a körülöttem lévő csapattal megpróbálom a maximumot kihozni. Remélhetőleg Imolában jobb helyen zárhatok. Szombaton én gyengébb vagyok és ez a vasárnapra is kihat. Így nem jó az állandó összehasonlítgatás.”- mondta Sebastian Vettel.