A De Telegraaf szaklap információi szerint az idén elmaradó Holland Nagydíjra nem májusban kerül sor. A lap szerint szeptember 5-én rendezik meg a zandvoorti futamot.

A Holland Nagydíj 2020-ban tűnt fel az F1 naptárában. A koronavírus terjedése mindent felülírt. Így a debütálás elmaradt. Imolában az FIA körüli több forrás és az F1 menedzsmentje is megerősítette azt a hírt, miszerint jövőre csak a Belga Nagydíj után rendezik meg a Holland Nagydíjat.

Az utolsó kiszivárgott hír szerint a 2021-es versenynaptár 23 versenyből áll majd. Hivatalos bejelentésre ezen a héten számíthatunk. A futamok megegyeznek az eredetileg idénre tervezett programmal. Új helyszín is debütál a naptárban. Szaúd-Arábia feltűnik a Száguldó Cirkusz programjában. Egyes hírek szerint március 21-én rajtol majd el a 2021-es szezon. A Holland Nagydíj lett volna az első európai futam, amit május első hétvégéjén került volna sor. Négy hónappal későbbre tették a zandvoorti futamot. Ez mozgásteret enged majd a vírus körüli bizonytalanságok megoldására.

Senki sem tudja, hogy mi várható a 2021-es évben. Valószínűség szerint több néző lesz majd a lelátókon szeptember elején. Zandvoort abban reménykedik, hogy péntektől vasárnapig napi 100 ezer szurkolót fogadhat majd. Jean Todt már egy múlt heti interjúban is elmondta, hogy bízik a futam megtartásában. A pálya történelmi értékkel rendelkezik.