Giancarlo Minardi, a Minardi egykori alapítója és az Imian elnöke reméli, hogy a Ferrari idén sokkal erősebb lesz. Bízik abban, hogy jobb eredménnyel zárnak majd az olaszok Imolában.

Az Ausztrál Nagydíjat elhalasztották. Novemberben rendezik meg a melbournei futamot. Így Bahrein adhat otthont a szezonnyitó futamnak. A második versenyt Imolában rendezik meg. 2020-ban visszatért az F1 az olasz városba. 2006 óta először. Tavaly három olasz futamot rendeztek, de Sebastian Vettel-nek egyik futamon sem sikerült pontot szereznie. Charles Leclerc a hatodik helyen zárt Imolában. Giancarlo Minardi reméli, hogy a Ferrari jobb formában lesz és javítanak a tavalyi rossz teljesítményükön.

“A mi versenyünk lesz az első Európában. Az álmodozás még ingyen van. Így sportemberként remélem, hogy a Ferrarit látom győzni Imolában. A közönség jól szórakozna a lelátón, vagy otthon a televízió előtt is…..Nyilvánvaló, hogy a dolgok változnak. Imolát be tudtuk tenni a naptárba és ez büszkeséggel tölt el…..”- mondta Giancarlo Minardi.