Carlos Sainz a Mclaren-t elhagyta és a Ferrarival folytatja pályafutását. Új csapattársa is lesz. A spanyol versenyző nem hiszi, hogy bármilyen problémája is lenne a jövőben Charles Leclerc-el.

Carlos Sainz jövője már a 2020-as szezon elején eldőlt. A Mclaren istállónak hátat fordított és a Ferrarival folytatja pályafutását. Sokan megkérdőjelezték döntését. Főleg azért, mert a Mclaren jobban teljesített a 2020-as szezonban és idén már a Mercedes erőforrásával állnak rajthoz. A Ferrari pedig olyan csapatot épített, ahol Leclerc az elsőszámú. Sainz két éves szerződést írt alá a Ferrarival. Leclerc még öt szezonon át az olaszok versenyzője lesz. Sainz nem aggódik. Szerinte jó kapcsolatot fog ápolni a monacói versenyzővel.

“Nyilvánvalóan nagyszerű a kapcsolatom Lando-val. Nagyon jól kijöttünk. Amióta csak ismerem, jól kijöttünk egymással. Sikerült a pályán is egy nagyon egészséges és versenyképes kapcsolatot kialakítani. Tiszteltük egymást. Ugyanezt szeretném átélni a Ferrarinál is. Minden csapatnál jól kijöttem a csapattársakkal. Charles-al is megértjük egymást. Biztos vagyok abban, hogy jó lesz köztünk a légkör.” – mondta Carlos Sainz a Crash.net-nek.