Lewis Hamilton szerződését egy évvel meghosszabbították. Vannak, akik szerint záradékokat is tartalmaz a brit szerződése. Bernie Ecclestone nem lenne meglepve, ha ez így lenne. Elmondta, hogy Michael Schumacher-nek ilyesmire nem volt szüksége.

Hosszú huzavona után Lewis Hamilton és a Mercedes megállapodtak és aláírták a hosszabbításról szóló szerződést. Azóta sem csillapodtak a kedélyek. Még mindig több hírforrás és szakember foglalkozik a brittel. Egyes hírek a brit versenyző nem szerette volna, ha Max Verstappen szerződne a Mercedeshez. Úgy hírlik, hogy ezt a szerződésében is kikötötték. Bernie Ecclestone nem lenne meglepve, ha erről szóló záradékot tartalmazna Hamilton szerződése.

“Michael Schumacher-nek ilyen jellegű záradékra nem volt szüksége. Ő volt a csapat elsőszámú versenyzője. A Ferrari vele szeretett volna visszatérni a siker útjára. Jean Todt mindig őt kérdezte meg elsőként, kit szeretne csapattársának tudni. Michael-nek megfelelt Eddie Irvine, Rubens Barrichello és Felipe Massa is. Ha ellenvetése lett volna bármelyik versenyzővel kapcsolatban, akkor biztos nem kapnak szerződést a Ferraritól……”- mondta Bernie Ecclestone az F1-insider.com szakoldalnak.