Még mindig sokan foglalkoznak Romain Grosjean bahreini balesetével. Felesége, Marion Grosjean elmondta, hogy pár percig özvegynek érezte magát. Nem hitte, hogy férje megússza a balesetet.

Nem túlzás azt mondani, hogy olyan balesetet, mint Romain Grosjean-é volt évtizedek óta nem volt példa az F1-ben. Egy kettészaladt, égő autó látványa nem sok jóra utal. A francia versenyző 28 másodpercig volt a lángokban. A csodának köszönhetően ‘csak’ a keze égett meg és túlélte a balesetet. Marion Grosjean kevesebb, mint 3 percig özvegynek érezte magát.

“A legidősebb gyerekünk, Sacha sírt, mikor mutatták a robbanást. Nem hiszem, hogy értette mi történik. Nem fogta el, hogy az apja van az autóban. A gyerekeket azonnal kivittük a szobából. Julien, aki az esküvői tanúnk volt, nyugodtan nézte az eseményeket. Nem mondtam neki, de ő tartotta bennem a lelket. Azt mondogattam…Nem normális, hogy nem mondanak és nem mutatnak semmit. Nem volt semmi információnk. Tudtam, hogy ha nem mutatnak semmit, akkor nagy a baj és súlyos a baleset. Kettő perc 43 másodpercig úgy éreztem, hogy özvegy vagyok. Majdnem az volt a benyomásom, hogy ez egy baleset előtt rögzített felvétel Romainról. Abban sem voltam biztos, hogy élőben mutatják……”- mesélte Marion Grosjean.