Azt mindenki sejthette, hogy Mick Schumacher-t előbb vagy utóbb megkérdezik apja állapotáról. Ő azonban nem akart erről beszélni. Szerinte most már tovább kellene mindenkinek lépnie.

Mick Schumacher idén debütálhat az F1-ben. Kilenc évet követően ismét visszatér a Schumacher név a száguldó cirkuszba. Mick Schumacher interjút adott a La Stampa szaklapnak és két kényes téma is felmerült. Nyikita Mazepin többször került már kellemetlen helyzetbe. Most Mick Schumacher is megtapasztalhatta ez. Apja állapotáról és Lewis Hamilton rasszizmus elleni fellépéséről nem akart beszélni. Hogy van Michael Schuamcher?

“Ez magánügy. Szeretném ha visszatérnénk a motorsportra. Seb-el gyakran beszélek. Tapasztalt versenyző. Így sok tanácsot tud nekem adni. Rajtam tartja a szemét. Örülök, hogy a Haas-el debütálhatok. A lehető legtöbbet szeretném kihozni az első évemből. Majd meglátjuk, hogy mit tartogat a jövő. Megjósolhatatlan, de azt már most sem tagadom, hogy valóra válna az álmom, ha én is egy Ferrarit vezethetnék, mint annak idején édesapám.