Flavio Briatore, a Renault exfőnöke szerint Luca de Meo, a Renault új vezérigazgatója hosszútávon tervez. Erre utal az is, hogy új csapatnevet hozott a sportágba.

Luca de Meo tavaly átvette a vezérigazgatói szerepet. Gyorsan biztosította a Renault jövőjét a Forma-1-ben. Új márkanevet adott csapatának. A márkanévvel együtt Fernando Alonso-t is visszacsábítgatták, akit Flavio Briatore a 2000-es évek elején mutatott be először a Forma-1-ben Az Alpine jövője minden bizonnyal fényesnek tűnik. Luca de Meo a Renault elnöke motivált és sokáig szeretne pénzt fektetni az F1-be.

“Fernando olyan tehetséges, mint Michael. Különleges pilóta. Az F1-ben mindenki gyors, de ő ritka tehetséges. Michael és Fernando olyan, mint egy gép. Mindig előre tudták, hogy mi fog történni. Nagyon következetesek voltak. Szerencsésnek érzem magam, hogy mindkét versenyzővel dolgozhattam. Michael a verseny után edzőterembe ment és négy órát edzett. Ezt Prost és Fernando is megtette. Michael fontosnak tartotta a fizikai felkészültséget. Úgy gondolta, hogy ha felkészült vagy, akkor az elméd is sokkal jobb…..”- mondta Flavio Briatore.

“Luca de Meo, a Renault elnöke nagyon motivált. Szeretne sokáig pénzt fektetni az F1-be. Sok pénzt kell költeni arra, hogy jó autód legyen….Örülök, hogy Fernando is visszatér. Ez mindenkit motivál. Fernando készen áll a 2021-es szezonra. A bahreini teszten is ott lesz. Sajnos baleset érte, de már edz és jól van. Úgy gondolom, hogy készen áll az első tesztre.”- mondta Peter Windsor