Mick Schumacher meglátogathatta a Haas gyárát. A 2021-es szezon előtt megtartották az üléspróbát is. A német versenyző egy videóban mondta el tapasztalatait és élményeit.

Az F2-es bajnok ebben a szezonban debütál az F1-ben. Az amerikai csapat teljesen új pilótafelállással vág neki az új szezonnak. A hétszeres volt világbajnok, Michael Schumacher fia az egyike azoknak, akit a legnagyobb figyelmet kapja a médiától. A német pilóta a napokban meglátogatta a Haas gyárát is.

“A Covid-helyzet miatt nem tehettem mást, edzettem. Úgy érzem, hogy fizikailag jól állok. Úgy érzem, hogy készen állok a szezonra. Sajnos még nem tudtam elutazni Angliába. Normális helyzetben már már megtörtént volna….”- mondta Mick Scumacher. Pár nappal később már a Haas gyárából jelentkezett be.
.
“Itt vagyok a gyárban. Szerencsére alkalmam nyílt erre is. Találkozhattam a csapattal. Nagyon jó volt. Utoljára karácsony előtt láttam őket. Örülök, hogy itt lehetek. Végre közel kerültem ahhoz, hogy újra beszálljak az autóba.”- mondta Mick Schumacher Sky Sportnak.