A Red Bull negyedikként mutatta be idei versenygépét. Több csapattal ellentétben nem tartottak online bemutatót. Voltak olyan rajongók, akiknek ez nem tetszett. Pár képet láthattunk csak az idei modellről. Helmut Marko magyarázkodásba kezdett.

A Red Bull csak képeket töltött fel a 2021-es versenygépéről. Helmut Marko elmondta, hogy semmi különleges nincs az idei versenygépen. A bemutató után Silverstone-ban tartották meg a filmforgatásra szánt tesztet. Még erről a tesztről sem láthattunk képeket. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója és sportigazgatója szerint semmit, egyszerűen nem volt idejük fotózni az új autót

“Nem volt időnk arra, hogy képeket készítsünk az idei autóról. Sokkal fontosabb volt, hogy a pályán legyen az autó annál, hogy fotózgassuk. Semmi titkos dolog nincs rajta. Nincs hat kereke. Nincs rajta turbina. Ez az autó a tavalyi gépünk továbbfejlesztett változata. A célunk az, hogy már az első versenytől kezdve harcban lehessünk a futamgyőzelmekért. Az első teszten Bahreinben minden olyan elem fent lesz már az autón, amit a versenyen is használni fogunk…….”- mondta Helmut Marko.