Sokan azt mondják, hogy a 2021-es szezon is a Mercedes dominanciájáról szól majd. Vannak olyan szakértők is, akik erről nincsenek teljesen meggyőződve. Lewis Hamilton nehezen tűri, ha nyomás alá helyezik és erre idén esély lehet.

A legtöbb szakértő szerint Valtteri Bottas-t azért szerződtette a Mercedes, hogy Lewis Hamiltonnak sose gyűlhessen meg igazán a baja az istállón belül senkivel. Így a brit kiegyensúlyozottabb és jobb pilótának tűnik és Bottas is bármikor beállt Hamilton mögé és támogatta, mikor kellett.

Gene Haas korábban azt mondta, hogy a Mercedes megölti az F1-et. Unalmassá vált az, hogy állandóan Hamilton-ék nyernek. A szurkolók már unják ezt és a kiszámíthatóságot is. Idén is ez lesz? Nem biztos. Nem mindenki ért azonban egyet azzal, hogy 2021 is olyan mértékű Mercedes-uralmat hoz, mint az elmúlt két évad. Tom Coronel épp az erőviszonyok megváltozásáról beszélt. Ha Verstappen megérkezne Hamilton nyakára, azt a brit nehezen viselné.

“Az elmúlt években Lewis könnyen megnyerte a bajnoki címet. Jóval a szezon vége előtt. Arra számítok, hogy ezeknek az időknek vége. Szerintem valami egészen mást fogunk látni. A Honda mindent belead mielőtt távoznának az F1-ből. Nem azt mondom, hogy Max biztos bajnok lesz 2021-ben. Számomra nem kérdés, hogy idén Lewis-t sokkal többet fogjuk hallani nyafogni a rádióján. Mindig ezt csinálja, amikor valaki nyomás alá helyezi és támadja…..”- mondta Tom Coronel.