Mick Schumacher idén debütálhat az F1-ben. Nyolc év után újra feltűnik a Schumacher név a Száguldó Cirkuszban. Günther Steiner elárulta, hogy voltak olyan szerelők, akik örömükben elsírták magukat az ifjonc érkezése miatt.

Günther Steiner a Haas bemutatóján arról beszélt, hogy milyen érzelmeket váltott ki istállója tagjaiból az, amikor megtudták, hogy Mick Schumacher lesz az egyik pilótájuk. Főleg azok a szerelők örültek nagyon a német újonc leigazolásának, akik korábban együtt dolgozhattak édesapjával a Ferrarinál.

“Vannak a csapatunkban olyan szerelők, akik a Ferrarinál már végeztek közös munkát Mick-el. Mikor megtudták, hogy Mick csatlakozik hozzánk elsírták magukat. Hatalmas öröm lett úrrá a csapatban. Hihetetlen érzelmek törtek fel a srácokból. Volt, aki megölelt. megkérdeztem magamtól: mégis mi történik vele?…. Tanulóév lesz ez a versenyzőink számára. Nem fejlesztjük az autót. Az idei évben a fiatalokon kívül sok örömünk nem lesz. Mi a jövőre koncentrálunk. Reméljük, hogy kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Tudjuk, hogy mire számíthatunk idén a versenyképességet tekintve, de ha adódik bármilyen lehetőség, azzal élnünk kell…..”- mondta Günther Steiner.