Sebastian Vettel idén új csapatba igazolt. Hátat fordított a Ferrarinak és az Aston Martin-al folytatja a versenyzést. A 2021-es év is rosszul kezdődött. Három nap alatt 117 kört tudott teljesíteni. Andreas Seidl azonban nem érez sajnálatot a négyszeres világbajnok iránt.

Sebastian Vettel idén az Aston Martin-al folytatja a versenyzést. Csapatváltása nem úgy alakult, ahogy szerette volna. A három napos teszt során a lehető legtöbb időt a pályán kellett volna tölteniük. Ehelyett gondokkal küszködtek. A váltóval is meggyűlt a bajuk. Andreas Seidl nem tudja sajnálni a négyszeres bajnokot.

“Nem kell sajnálatot éreznünk Sebastian Vettel iránt. Négy bajnoki címet nyert. Nagyon sok tapasztalattal rendelkezik. Pontosan ennek a tapasztalatnak köszönhetően gyorsan maga mögött hagyhatja a balszerencséjét Bahreinben. Feltételezem, hogy az első futamtól kezdve versenyképes lesz az Aston Martin-al….Szerintem a Red Bull és a Mercedes az első helyekért harcol majd. Ők harcolhatnak a bajnoki címért. Utánuk izgalmas lesz. A harmadik helyért harcolhatunk. A Ferrari, az Alpine, az AlphaTauri, az Aston Martin és közöttünk nagyon kicsit. Az Alfa Romeo is versenyképesnek tűnik. Rendkívül izgalmas csata lesz a középmezőnyben…..”- mondta Andreas Seidl.