Tavaly a paddockban feltűnt egy macska. A 2021-es futamra VIP belépőt kapott az F1-től. Formulino, a macska mostantól legálisan jár-kel az imolai Forma–1-es bokszutcában.

Az F1 személyzete már a korábbi napokból ismerték az imolai versenypályán ólálkodó macskát. Hírnévre akkor tett szert. mikor Sebastian Vettel interjút adott. A háttérben feltűnt Formulino, a macska. A négyszeres bajnok elismerte, hogy nem kedveli a cicákat. Nem tudta elemózsiával sem megkínálni. Mivel meglehetősen jó húsban van, talán nincs is szüksége rá.

Lewis Hamilton és a Mercedes üdvözölte a macskát, mikor feltűnt a német gyártó boksza előtt. Nem rég derült ki, hogy a macskát Formulinónak hívják. Saját Instagram-fiókot is nyitott a macskának. Bemutatkozásában szerényen csak ennyi szerepel: „A nevem Formulino, és az Autodromo Imola tulajdonosa vagyok.” Az F1-nek nem volt más választása. Hivatalos is klubtaggá tette Formulino-t, aki az imolai pálya környékén él.
Névre szóló VIP-igazolványt kapott a sportág vezetőségétől. Most már csak az a kérdés, hogy idén kinek hoz majd szerencsét az imolai cica.