Carlos Sainz az imolai futamon harmadik helyezést megszerző Lando Norris-t dicsérte. Szerinte szórakoztató csatát fognak vívni a Mclaren-ekkel.

Carlos Sainz tavaly még Lando Norris-al egy csapatban versenyzett. A Ferrarinál kezdte meg a 2021-es szezont, de a jó kapcsolat nem szűnt meg. Mai napig jóban vannak. Idén úgy tűnik, hogy közel van egymáshoz a McLaren és a Ferrari. Sainz nem is foglalna állást abban a kérdésben, hogy melyik alakulat végezhet előrébb. A spanyol szerint lesznek helyek, ahol a Ferrari lesz előnyben, de egy biztos. Izgalmas csatákat vívhatnak a wokingi csapattal.

“Nagyon szoros harc lesz idén a két csapat között. Nehéz megmondani, ki fog előrébb végezni. A Mclaren-nek vannak erősségei, de gyengeségei is. Szerintem nagyon szórakoztató csatánkat fogunk vívni, mert a pálya különböző területein vagyunk gyorsak. Lando a maximumot hozta ki a kocsijából Imolában. Egész hétvégén fantasztikusan ment, főleg szombattól, majd a versenye is remek volt. Nagyon szoros a harc. Talán ezen a hétvégén és Bahreinben egy kicsit előnyben voltak. De ha egy nekünk jobban fekvő pályára megyünk és sikerül jól összeraknunk a hétvégét, akkor azt hiszem, előttük lehetünk……”- mondta Carlos Sainz.