Valtteri Bottas és George Russell esetéről még mindig sokan beszélnek. Az incidensről egyre többen mondják el véleményüket. Ross Brawn szerint Bottas hibázhatott.

George Russell és Valtteri Bottas óriási balesetet szenvedett Imolában. A Mercedes és a Williams pilótája a kilencedik helyért csatázott. Russell jobb első kereke megcsípte a nedves füvet. A Williams rögtön balra fordult és nekicsapódott a finn autójának. Elég feszültek voltak. Russell idegesen odarohant Bottas-hoz, aki még a Mercedesben ült. A brit versenyző a finn sisakjára mért “pofonnal” fejezte ki véleményét. Bottas ezután felmutatta a középső ujját. Riss Brawn szerint Valtteri Bottas hibázhatott.

“Imola egy nagyon szűk versenypálya. Nincs rajta sok hely. Ha a pálya két széle vizes, akkor még trükkösebbek a körülmények. Biztos vagyok abban, hogy mind a ketten kielemzik a történteket. Tanulnak belőle…..Nekem úgy tűnt, mintha Valtteri átsodródott volna, és George-nak nem lett volna hova mennie.”- mondta Ross Brawn. Toto Wolff teljesen ellentétes véleményen volt. A Mercedes csapatfőnöke szerint mind a ketten egyformán hibáztatható azért, ami történt. Voltak, akik inkább Russell-t hibáztatták.