Mindenki tudta, hogy Carlos Sainz-nak időre lesz szüksége. Egyre jobban teljesít a Ferrarival. Két remek versenyt teljesített, melyek során sok pontot szerzett. Egyelőre nem elégedett.

Carlos Sainz a szezonnyitó és az imolai futamon is szerzett pár pontot. A spanyol pilótát arról kérdezték, hogy hányasra értékelné az idei eddigi teljesítményét. Sainz az imolai hétvégéről is beszámolt.

Daniel Ricciardo korábban azt mondta, hogy Sainz úgy öltözködik, mint egy hatéves. A spanyol pilóta megragadta a lehetőséget és reagált az ausztrál pilóta kijelentésére.

“Szelíd kilences adnék az eddigi teljesítményemre. Boldog vagyok a jelenlegi életemmel…..Imola? Láttam a rajongókat a kerítések előtt. Sok-sok bannert helyeztek ki a támogatásukról biztosítva. Azokban a pillanatokban realizáltam, hogy oké, ez az a momentum, amiről az elmúlt 15 évben álmodoztam…..Öltözködésem? A stílust nem lehet megváltoztatni. Daniel még mindig ragaszkodik ezekhez a díszes ruhákhoz, de nem tudja, hogy milyen egy tisztességes inget viselni….”- mondta Carlos Sainz a Motorsport-Total oldalnak.