A versenyzők nagy része aktív életét él a közösségi médiában. George Russell is ezen pilóták közé tartozik. A brit szerint a közösségi média veszélyes hely.

George Russell is képviseltei magát a közösségi médiában. 2,6 millió ember követi a brit pilóta oldalát. A brit ezzel a számmal a középmezőnyben helyezkedik el a jelenlegi mezőnyben. A közösségi média árnyoldaláról is beszélt.

“Azok közül, amit kirakok, tőlem származik. Van egy segítőm is, aki a tartalmat jóváhagyja. Akkor is, ha azt nem én írtam. A közösségi média világa mindannyiunk számára veszélyes terület. Az itteni képeken mindenki a legjobb fényben tünteti fel magát. Vannak, akik szeretnek olyan képeket posztolni, melyeken a tökéletes élet látszik és kifogástalanul néznek ki. Ha valaki készít 100 képet a legjobbakat teszi ki az oldalára. Természetesen én is a legjobban választom ki. 14-15 éves koromban kerültem kapcsolatba a közösségi médiával. Vannak, akik már ebbe születnek bele. Szerintem ez nem helyes……”- mondta George Russell a RaceFans szaklapnak.