Lewis Hamilton korábban célzott arra, hogy meghosszabbítja a szerződését jelenlegi csapatával. Toto Wolff is elhintette, nagy esély van a brit év végén lejáró szerződésének meghosszabbítására.

Lewis Hamilton köztudottan nem szereti a teszteket. Az imolai hétvége után azonban ő jelentkezett önként a Pirelli 2022-re szánt 18 colos abroncsainak tesztelésére. Ebből azt a következtetést vonhattuk le, hogy ha vissza akarna vonulni az idény végén, aligha adná a fejét hasonló munkára. Toto Wolff is beszélt a lehetséges hosszabbításról.

“Lewis hosszú ideje nálunk versenyez. Amíg versenyképes csomagot tudunk neki kínálni, nem látom akadályát annak, hogy folytassuk ezt a házasságot. Örülök annak, hogy most a nyilvánosság előtt is elmondta azt, amiről négyszemközt már beszéltünk. Úgy vélem, nagyon jó helyzetben vagyunk. A kapcsolatunk minden évben egyre erősebbé válik, és lassan kezd elérkezni az ideje annak, hogy kicsit megerőltessük magunkat, és elkezdjünk beszélgetni. Hamarosan sort is kerítünk erre….”- mondta Toto Wolff.