Fernando Alonso úgy érzi, hogy eddig minden beleadott, de ez is kevés volt. A kétszeres bajnok úgy véli, hogy Esteban Ocon nagyon jó formában van és nehéz lesz őt felülmúlnia.

Fernando Alonso a második és harmadik futamon is pontszerző helyen zárt. Ezt felemás érzelmekkel vette tudomásul. Egyelőre nem képes felvenni a ritmust csapattársával, Esteban Ocon-al. Kettejük közötti különbség nem nagy. Ez a kis különbség is elég ahhoz, hogy Ocon jobb eredményt érjen el.

“Szerintem ő nagyon jó. Ezt láthatjuk. Jó formában van. Esteban már teljesen integrálódott a csapatba. A tavalyi Bahrein Nagydíjon felállhatott a pódiumra. Idén is remek eredményeket ér el. Lenyűgöző az, amit most csinál. Én is beleadok mindent, de ez nem elég ahhoz, hogy azon a szinten legyek. Tovább kell fejlődnöm. Beszéltünk már erről és valahol számítottunk erre. Mikor Carlos csatlakozott a Renault-hoz, nem volt olyan gyors, mint Nico. Daniel sem tudta felvenni rögtön a ritmust Nico-val. Esteban is küszködött Daniel ellen. A második éve már jobban alakult. A csapat kissé más, mint a többi. Idő kell az alkalmazkodáshoz. Megpróbálom ezt a lehető leggyorsabban megtenni, de egyáltalán nem aggódom. Jönni fognak a jó eredmények…….”- mondta Fernando Alonso.