A Hungaroring kiadott egy közleményt, mellyel érdemes tisztában lenni azoknak, akik szeretnék a helyszínen megtekinteni a 36. Magyar Nagydíjat.

A hungaroring.hu közzétette azokat a feltételeket, melyeket a 36. Magyar Nagydíjra kilátogató nézőknek be kell tartaniuk. Csak azok a magyar állampolgárok vehetnek részt az eseményen, akik védettek koronavírus ellen.

“Ezt a védettségi igazolvány bemutatásával lehet igazolni (ezen igazolvány felmutatásán felül az érintett személy személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni….”- áll a Hungaroring közleményében. Azok, akik külföldről érkeznek Magyarországra 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztre van szükség. A dokumentumoknak magyar vagy angol nyelvűnek kell lenniük. Belépéskor minden személy testhőmérséklet-mérésen esik majd át.