Az ex F1-es bajnok, Mika Häkkinen szerint Sebastian Vettel-t a régi formáját hozta Bakuban. Az Aston Martinra és a szezon során több, az azerbajdzsánihoz hasonló eredményt várhatunk tőle.

Sebastian Vettel is döcögősen kezdte az évet. Egyre többen kezdték leírni a négyszeres bajnokot, mondván, ha nem javul a formája, szögre is akaszthatja a bukósisakot. Nos, az utóbbi hetek alapján úgy tűnik, Vettel visszatalált régi formájához! Mika Häkkinen is úgy érzi, Vettel magára talált

“Nagyon kemény volt az utolsó ferraris szezonja. Sokan töprengtek rajta, vajon megtalálhatja-e a régi formáját az Aston Martinnál. Egy négyszeres bajnok tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet a versenyautóból és az olyan versenyekből. Hosszú első etapot futott, ami friss gumikat és megfelelő tapadási szintet biztosított számára ahhoz, hogy később támadhassa az előtte lévőket. Nagyon erőteljesen versenyzett, remek manővereket hozott össze, ezzel fontos lökést adva saját magának és a csapatának is. Az Aston Martin nehezen kezdte az évet, de Sebastian most már sokkal elégedettebb az autóval, és ha továbbra is tud önbizalmat meríteni a teljesítményéből, akkor biztosra veszem, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom az idei szezonban, hogy dobogón láttuk őt……”- mondta Mika Hakkinen.