George Russell nem állt fel a rajtrácsra az utolsó kétkörös újraindításhoz. Egyesek szerint a Williams pilótája pontokat bukott el. Miért gurult ki a bokszba?

A Williams még nem képes önerőből pontot szerezni. Olyan körülmények kellenek hozzá, mint például Bakuban. George Russell számára így továbbra is marad a középmezőnyben körözgetés. A fiatal brit számára óriási esély nyílt volna, hogy megszerezze első williamses egységeit.

“Nem pont az a gond jött elő, ami a szombati szabadedzésen. ez most más volt. Bosszantó, egészen jó versenyem volt addig. Az autó gyorsnak mutatkozott és magabiztosan és kényelmesen vezethettem. A gumikat is egészen jó működési tartományba sikerült hoznom a felvezető kör során, ez pedig vélhetően alaposan kifizetődött volna a start után. Nagyon frusztráló így befejezni egy futamot. Az utolsó két kör számomra is sok izgalmat tartogatott volna. Sajnos ilyen a versenyzés. A hétvégével összességében elégedett lehetek, újra bejutottam a Q2-be és a versenyen is jól teljesített az autó. Kár, hogy így lett vége a futamomnak…..”- mondta George Russell.