Ezen a hétvégén folytatódik az F1 programja. A következő futamot Franciaországban rendezik, a Paul Ricard-pályán. Összeszedtük az edzések és a verseny időpontjait. Az F3 mezőnye is pályára gurul Franciaországban.

A fordulatokkal teli bakui futam után pihenhettünk egyet, majd folytatódik az F1 programja. Franciaországba látogat az F1 mezőnye. Továbbra is szoros a pontverseny élmezőnye. Verstappen előnye Hamilton előtt 4 pont. A Red Bullt 26 egység választja el a második Mercedestől.

Az első szabadedzést pénteken 11:30-tól rendezik, a második szabadedzésre pedig 15 órától fog sor kerülni. Az F1-es program szombaton a 12 órakor induló harmadik edzéssel folytatódik. Az időmérő 15:00 kezdődik. A Francia Nagydíj pedig vasárnap 15 órakor rajtolhat majd el. A Forma-3 mezőnye is Franciaországba látogat. Az időmérőt pénteken 13:50-től fogják útjára indítani. A versenyek pedig szombattól kerülnek megrendezésre. Szombaton 10:10-től jön az első sprintverseny. 16:40-től pedig a második. A főfutam vasárnap 11:40 perckor indul.