Valtteri Bottas helye egyre jobban inog. Több forrás is arról ír, hogy a Mercedes nem hosszabbít a finnel. Egy biztos. A Red Bull-nál nem lesz helye. Erről Helmut Marko beszélt. Szerinte George Russell megy a Mercedeshez. Bottas visszatérhet a Williams csapatba

A pilótavándorlás már a 2020-as szezon előtt is érdekesen alakult. Idén minden szem a Mercedes csapatra figyel. Lewis Hamilton és Valtteri Bottas szerződése is lejár. Azt tényként írhatjuk, hogy a hétszeres bajnok még marad az F1-ben és a Mercedes csapatnál. De ki lesz a csapattársa? Minden jel arra utal, hogy George Russell-t szerződtetheti a bajnok alakulat. Valtteri Bottas-nak nem marad hely. Így más lehetőség felé kell néznie. Persze csak akkor, ha valóban így lesz. Helmut Marko elmondta……A finn ne hívja a Red Bull-t, mert ott biztos nem lesz helye.

“Ez lenne a logikus lépés. Már nem lehet tovább késleltetni, különben nincs értelme őt támogatni. Még akkor sem, ha Lewis örülne, ha ő maradna a csapattársa…..Valtteri ne hívjon minket. Nincs helyünk. Egy helycserét tudok elképzelni. George mehet a Mercedeshez. Valtteri visszatérhet korábbi csapatához, a Williams-hez. Szerintem a Williams lesz az egyedüli opció számára.”- mondta Helmut Marko.